Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Captain America 3: Civil War (2016) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ένα νέο διεθνές επεισόδιο με ήρωες τον Κάπτεν Αμέρικα και τους Εκδικητές αναταράσσει τον πλανήτη, κάνοντας τους πολιτικούς να διαμορφώσουν ένα σύστημα ευθύνης και κανόνων, και ένα κυβερνητικό σώμα που θα αποφασίζει το πότε πρέπει να καλούνται οι σούπερ-ήρωες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της ομάδας, ειδικά ανάμεσα στον Κάπτεν Αμέρικα και τον Iron Man, κι ενώ ένας νέος πανίσχυρος εχθρός κάνει την εμφάνιση του.#2
Το Captain America: Civil War συνεχίζει μετά τα γεγονότα του Age of Ultron, όπου οι συλλογικές κυβερνήσεις του κόσμου αποφασίζουν να περάσουν μια πράξη χάρη στην οποία θα μπορούν πλέον να ρυθμίζουν όλες τις υπεράνθρωπες δραστηριότητες.. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη πόλωση των απόψεων μεταξύ των Avengers, προκαλώντας το σχίσμα σε δύο νέες παρατάξεις, με αρχηγούς τον Iron Man και τον Captain America.
Η κατάσταση δε θα αργήσει να κλιμακωθεί, και ενώ θα βρίσκονται στη προσπάθεια να προστατεύσουν τον κόσμο από έναν νέο σκοτεινό εχθρό, το ξέσπασμα μιας επικής μάχης θα αρχίσει μεταξύ αυτών που κάποτε ήτανε σύμμαχοι – Captain America: Civil War.Είδος ταινίας: Action | Sci-Fi
Βαθμολογία: 8.5/10 (138048)Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo
Σενάριο: Christopher Markus, Stephen McFeely
Ηθοποιοί: Scarlett Johansson (as Natasha Romanoff / Black Widow), Chris Evans (as Steve Rogers / Captain America), Robert Downey Jr. (as Tony Stark / Iron Man), Elizabeth Olsen (as Wanda Maximoff / Scarlet Witch), Leslie Bibb (as Christine Everhart)
Σκηνοθεσία: Joe Russo Anthony Russo
Σενάριο: Christopher Markus Stephen McFeely Jack Kirby
Ηθοποιοί: Chris Evans Robert Downey Jr. Scarlett Johansson
Κυκλοφορία: 27-04-2016
Πρεμιέρα (US): 06/05/16
Πρεμιέρα (GR): 05/05/16
Χώρα: US
Γλώσσα: English
Διάρκεια: 146
Χώρα παραγωγής: USA
Υπότιτλοι: Ελληνικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου