Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Lovers / Singularity (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Λαμβάνοντας χώρα σε πολλούς αιώνες και περιοχές, το συναρπαστικό The Lovers ταξιδεύει χρονικά στην Ινδία του 18ου αιώνα και πέρα, για να αφηγηθεί ένα έπος προδοσίας και αγάπης που αψήφησε όλα τα όρια. Η ιστορία εστιάζει στον θαλάσσιο αρχαιολόγο Jay Fennel (Josh Hartnett), ο οποίος ύστερα απο καταδυτικό ατύχημα στην προσπάθεια να σώσει την γυναίκα του, μένει εγκεφαλικά νεκρός. Μέσα στη κωματώδη και ονειρική του κατάσταση, ο Fennel μεταφέρεται στην Ινδία του 1778, εκεί όπου ένας νεαρός Βρετανός λοχαγός ξεκινά μια παράτολμη αποστολή και ένα καυτό ρομάντζο με γυναίκα πολεμίστρια.  
Παραγωγή: 2015
Είδος Ταινίας: Δράση,Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Roland Joffé
Ηθοποιοί: Josh Hartnett, Tamsin Egerton, Alice Englert


 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου