Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Maze Runner: The Scorch Trials (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας:Δράση,Επ. Φαντασίας
Σκηνοθεσία: Wes Ball
Σενάριο: James Dashner T.S. Nowlin
Ηθοποιοί: Dylan O'Brien Thomas Sangster Kaya Scodelario
Υπόθεση:
Με τη συνέχεια του Maze Runner στο The Scorch Trials ο Thomas και οι συναδελφικοί του Gladers αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη τους πρόκληση: να αναζητήσουν ενδείξεις και ίχνη σχετικά με τη μυστηριώδη και ισχυρή οργάνωση που είναι γνωστή ως WCKD. Το ταξίδι τους θα τους μεταφέρει στο Scorch, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Αφού συνεργαστούν με τους μαχητές της αντίστασης, οι Gladers του Maze Runner 2 θα αντιμετωπίσουν τις πολύ υπέρτερες δυνάμεις της WCKD αλλά θα τους φέρει απέναντι και με μια τρομερή αποκάλυψη - τα απίστευτα συγκλονιστικά σχέδια που έχει τελικά η WCKD για αυτούς τους ίδιους.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου