Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Ant-Man (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

117' | Δράση, Περιπέτεια, Επιστημονική Φαντασία
O Dr. Hank Pym (Michael Douglas), πνευματικός πατέρας του Ant-Man, βρίσκεται σε κίνδυνο.O Scott Lang (Paul Rudd), για να τον σώσει, πρέπει να μεταμορφωθεί ξανά σε Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με άλλα έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη, για να μπορεί να δίνει με αξιοπρέπεια το απαραίτητο ξύλο.Παράλληλα, ο Ant-Man προσπαθεί να προστατεύσει το μυστικό της στολής του που απειλείται από νέους εχθρούς,οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους ένα άκρως εξελιγμένο τεχνολογικά οπλοστάσιο.Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου