Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Child 44 (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Daniel Espinosa
ΣΕΝΑΡΙΟ : Richard Price (screenplay), Tom Rob Smith
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace
ΕΙΔΟΣ : Drama, Thriller
Στη Σοβιετική Ένωση του 1953 η ευθύνη για την επιβολή του νόμου ανήκει στη μυστική αστυνομία MGB που η αγριότητά της δεν είναι καθόλου μυστική. Η προπαγάνδα του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας έχει πείσει το λαό πως το έγκλημα δεν υφίσταται στη χώρα του Στάλιν. Όταν όμως ανακαλύπτεται το πτώμα ενός αγοριού πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στη Μόσχα, ο πιστός στο σύστημα αξιωματικός Leo Demidov (Tom Hardy) μαθαίνει πως η οικογένεια του θύματος είναι σίγουρη πως πρόκειται για φόνο.
Παρά τις πιέσεις των ανωτέρων του εκείνος διαισθάνεται ότι η υπόθεση κρύβει πολλά, όμως σύντομα το Υπουργείο δε διστάζει να απειλήσει τον Leo και τη γυναίκα του Raisa (Noomi Rapace) με εξορία στα βάθη των Ουραλίων.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου