Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The DUFF (2015) Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.: Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας και Ασχήμιας Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας:Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Ari Sandel
Σενάριο: Josh A. Cagan Kody Keplinger
Ηθοποιοί: Mae Whitman Robbie Amell Bella Thorne

Υπόθεση:
Η Bianca (Mae Whitman) είναι μια ευχαριστημένη με τον εαυτό της μαθήτρια λυκείου της οποίας κόσμος καταστρέφεται όταν μαθαίνει ότι η κυρίαρχη μάζα των συμμαθητών της την γνωρίζουν ως την "Duff" (Designated Ugly Fat Friend) = (Καθορισμένη Άσχημη Παχύσαρκη Φίλη) από τους πιο όμορφους και δημοφιλής φίλους της (Skyler Samuels & Bianca Santos). Τώρα και παρόλο την προειδοποίηση για να προσέχει από την αγαπημένη της δασκάλα (Ken Jeong), βάζει στην άκρη το ενδεχόμενο της απόσπασης της προσοχής του φλερτ της - Toby (Nick Eversman), και στρατολογεί τον Wesley (Robbie Amell), έναν περίεργο αλλά γοητευτικό τύπο, για να τη βοηθήσει να δημιουργήσει/ανακαλύψει εκ νέου τον εαυτό της. Για να σώσει το τελευταίο έτος της από την ολοκληρωτική καταστροφή, η Bianca πρέπει να βρει την αυτοπεποίθηση ώστε να ανατρέψει την αδίστακτη κατασκευάστρια ανθρώπινων ετικετών του σχολείου - την Madison (Bella Thorne) και να υπενθυμίσει σε όλους ότι δεν έχει σημασία το πως οι άνθρωποι φαίνονται ή ενεργούν, στη τελική είμαστε όλοι ο DUFF κάποιου άλλου.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου