Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

McFarland, USA (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας: Drama | Sport
Σκηνοθεσία: Niki Caro
Ηθοποιοί:Kevin Costner, Maria Bello, Ramiro Rodriguez
Υπόθεση:
Το ΜακΦάρλαντ είναι μια οικονομικά δοκιμασμένη πόλη της Καλιφόρνιας, καταμεσής της πλούσιας αγροτικά Σέντραλ Βάλεϊ. Σε ένα σχολείο της πόλης, μια ομάδα αρχάριων δρομέων του σχολείου Λατίνων βρίσκεται υπό την προπονητική πρόνοια του νεοφερμένου Τζιμ Γουάιτ. Ο προπονητής αρχίζει να διακρίνει την ικανότητα τους στο τρέξιμο και οι αρχικές τους κόντρες βρίσκουν νέο κώδικα επικοινωνίας. Τα φυσικά τους προσόντα και η δύναμη τους ως μία ομάδα θα τους φέρει σε έναν αγώνα που διασχίζει ολόκληρη τη χώρα. Την ίδια στιγμή, ο Τζιμ συνειδητοποιεί ότι αυτός και η οικογένεια του βρήκαν επιτέλους ένα νέο μέρος που μπορούν να ονομάσουν σπίτι και μαζί με την ομάδα του θα βάλει πλώρη για τη δική τους μερίδα στο αμερικανικό όνειρο.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου