Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Russell Madness (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Κατηγορία: Οικογενειακή
Βαθμολογία: 4.4/10
Υπότιτλοι: Ελληνικοί, εξωτερικοί (cc)
Υπόθεση:
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ράσελ, ενός μικρού κουταβιού με μεγάλη καρδιά, όπου το μεγαλύτερό του όνειρο είναι να αποκτήσει μία οικογένεια. Μετά την φυγή του από το κατάστημα κατοικίδιων ζώων όπου βρισκόταν, ο Ράσελ βρίσκει στέγη στην οικογένεια Φεράρο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα για τη διατήρηση της αρένας πάλης που κληρονομήσανε. Εκείνοι ανακαλύπτουν ότι το νέο τους κατοικίδιο, ο Ράσελ, έχει απίστευτες ικανότητες πάλης. Με τη βοήθεια του Χανκ, μία εγωιστική και ιδιότροπη μαϊμού για προπονητή, ο Ράσελ φτάνει σύντομα στην κορυφή της πάλης και γίνεται διάσημος. Όταν ο ανέντιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενωμένων Παλαιστών, Μικ Βαν, στέκεται εμπόδιο στους Φεράρο, τότε ο Ράσελ θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του και θα αποδείξει πως η δυνατότερη ομάδα συνεργασίας, είναι η οικογένεια.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου