Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Ex Machina (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Κατηγορία:Δράμα ,Επ. Φαντασίας
Σκηνοθεσία: Alex Garland
Σενάριο: Alex Garland
Ηθοποιοί: Domhnall Gleeson,Oscar Isaac,Alicia Vikander
Υπόθεση:
Το Ex Machina είναι έντονο ψυχολογικό θρίλερ, που εξελίσσεται μέσα από ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ δυο ανδρών και μιας πανέμορφης γυναίκας-ρομπότ. Το Ex Machina εξερευνά την φύση της συνείδησης, των συναισθημάτων, της σεξουαλικότητας, της αλήθειας και του ψέματος. Η ταινία Ex Machina εστιάζει σε ένα δισεκατομμυριούχο προγραμματιστή που προσκαλεί ένα νεαρό υπάλληλο του στην απομακρυσμένη έπαυλη του, με σκοπό να συμμετάσχει σε ένα τέστ σχετικά τη νέα του εφεύρεση: ένα γυναικείο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, που αποδεικνύεται πολύ πιο έξυπνο & σαγηνευτικό απ’όσο θα μπορούσαν να φανταστούν οι δυο άνδρες

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου