Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Zombieworld (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Σκηνοθεσία:   Jesse Baget, Adrián Cardona

Σενάριο:  Jonathan Brown, Alex Chandon

Ηθοποιοί:  Kevin Allen-Bicknell, José María Angorrilla, Roy Aralios
Υπόθεση:
Δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτείς ... πουθενά για να τρέξεις ... η Αποκάλυψη των ζόμπι έχει έρθει, και ο κόσμος μας τώρα ανήκει στους νεκρούς! Από την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ευρώπη και όλες οι ΗΠΑ, οι ειδήσεις λένε την ίδια ανατριχιαστική ιστορία - τα πτώματα που περπατάνε τρομοκρατουν και καταβροχθίζουν τους ζωντανούς. Μόνο λίγοι απελπισμένοι άνθρωποι βρίσκουν το θάρρος να σταθούν και να πολεμήσουν για την τελευταία ευκαιρία επιβίωσης. Αλλά οι ορδές των ζόμπι συνεχίζουν να έρχονται, και υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο μενού - εμείς!!!!

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου