Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Lego DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League / LEGO Υπερήρωες της DC: Λεγεώνα της δικαιοσύνης εναντίον λεγεώνας του μπιζάρο (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος: Animation | Δράση | Περιπέτεια
Όπου επικρατεί το χάος και η καταστροφή, εκεί βρίσκεται ο αλλόκοτος κλώνος του Σούπερμαν, ο Μπιζάρο, που ακούει το αντίθετο απ' ότι λέει, λέει το αντίθετο απ' ότι εννοεί και κάνει το αντίθετο απ' ότι είναι σωστό. Ο Άνθρωπος από Ατσάλι αποφασίζει να του βρει ένα νέο σπιτικό... σ' έναν μακρινό πλανήτη, στον Κόσμο του Μπιζάρο! Αλλά όταν ο Κόσμος του Μπιζάρο απειλείται με αφανισμό από τον γαλαξιακό τύραννο Ντάρκσαϊντ, ο Μπιζάρο επιστρέφει στη Γη και κλωνοποιεί τη Λεγεώνα της Δικαιοσύνης, για να δημιουργήσει περισσότερους «ήρωες» όπως αυτός; Η Λεγεώνα του Μπιζάρο μόλις γεννήθηκε!






 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου