Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Saints and Soldiers: The Void - Ήρωες και στρατιώτες: Το κενό (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Action | Drama | War - 15 August 2014 (USA)
Γερμανία. Μάιος 1945, στο λυκόφως του Β΄Παγκοσμίου πολέμου. Ένα πλήρωμα τανκ του αμερικανικού στρατού ανακαλύπτει μια διμοιρία Γερμανών, μαζί με τρία θρυλικά τανκ Panzer, έτοιμους να στήσουν ενέδρα στις συμμαχικές δυνάμεις.
Ανάμεσα στους λευκούς στρατιώτες της αμερικανικής δύναμης, βρίσκεται και ο αφροαμερικανός, Jesse Owens. Κι ενώ εκείνος είναι ο πιο έμπειρος οδηγός τανκ στην ομάδα, οι υπόλοιποι δύσκολα μπορούν να τον εμπιστευτούν εξαιτίας του χρώματός του. Σταδιακά όμως κερδίζει τον σεβασμό τους και μαζί ενώνουν δυνάμεις για να πετύχουν μια νίκη σε εχθρικό μέτωπο που μπορεί να καθορίσει οριστικά την έκβαση των αναμετρήσεων στη Γερμανία.




 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου