Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Jamie Marks Is Dead (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

101 min - Drama - 19 January 2014 (USA)
Σε μια μικρή πόλη καταμεσής του παγερού Χειμώνα, το σώμα ενός νεαρού, του Τζέιμι Μαρκς, βρίσκεται νεκρό στο ποτάμι. Ο Άνταμ, το αστέρι της ομάδας με την οποία ο Τζέιμι διέσχιζε τη χώρα, παθιάζεται με τον νεκρό, ένα παιδί που δεν ανοίγονταν και κανείς από την ομάδα δεν ασχολούταν ιδιαιτέρως, εκτός από τον να τον πειράξουν. Όταν όμως το φάντασμα του Τζέιμι αρχίζει να εμφανίζεται στον Άνταμ και την Γκρέισι, την κοπέλα που βρήκε το πτώμα, ο Άνταμ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από τη μία είναι ερωτευμένος με την Γκρέισι, αλλά από την άλλη αισθάνεται πλέον έναν ισχυρό δεσμό με τον Τζέιμι. Έναν δεσμό που τον φέρνει κοντύτερα στην χώρα των απέθαντων.





 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου