Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

In Order of Disappearance (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Αρχικός Τίτλος: Kraftidioten
Eίδος : Εγκλήματος, Κωμωδία
Γλώσσα: Νορβηγικά
Σκηνοθεσία : Hans Petter Moland
Σενάριο : Kim Fupz Aakeson

Ηθοποιοί: Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann, Birgitte Hjort Sørensen

Μια μακάβρια μαύρη κωμωδία γεμάτη από εντυπωσιακές εικόνες και ένα ατελείωτο χειμερινό λευκό τοπίο. Στη χειμωνιάτικη Νορβηγία ο εσωστρεφής και εργατικός Nils είναι ο οδηγός του εκχιονιστικού οχήματος που κρατά ανοιχτούς τους δρόμους και τα ορεινά περάσματα του αφιλόξενου παγωμένο τοπίο όπου ζει. Αφού ανακηρύσσεται ως ο πολίτης της χρονιάς για την προσφορά του, ο Nils θα μάθει πως ο γιος του έχει πεθάνει από υπερβολική δόση ηρωίνης. Αρνούμενος να πιστέψει την επίσημη εκδοχή του θανάτου του γιου του, αρχίζει τη δική του έρευνα κρυφά για την ανεύρεση των δολοφόνων του αγοριού. Η τροπή των γεγονότων θα τον αναγκάζει να μετατραπεί σε ήρωας του υποκόσμου, χωρίς κανένας να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου