Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Etxr (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Trevor Sands
ΣΕΝΑΡΙΟ : Herb Ratner, Trevor Sands
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Samuel Caleb Hunt, Jeremy Luke, Levi Fiehler
ΕΙΔΟΣ : Adventure | Music | Sci-Fi
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 31 March 2014 (USA)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : JGR

Ο Bix το Bug (Samuel Caleb Hunt) είναι ένας DJ που έχει στην κατοχή του ένα Teslascope - την θρυλική εφεύρεση του Νίκολα Τέσλα, που ισχυρίζεται ότι ήταν ικανό να λαμβάνει σήματα από Εξωγήινους κόσμους. Περιήλθε στην κατοχή του από τον Curtis Garret (Levi Fiehler), έναν συμφοιτητή του, ο οποίος το έφτιαξε αφού έκλεψε τα σχέδια από το Υπουργείο Άμυνας και το τροφοδότησε με ρεύμα από ειδικό τροφοδοτικό που και αυτό έκλεψε από μία εξτρεμιστική οργάνωση. Ως ήταν φυσικό όλοι αυτοί και όχι μόνον, όπως και ιδιώτες ενδιαφερόμενοι, προσπαθούσαν να πάρουν το ταλαντωσκόπιο. Κατά την λειτουργία του το ταλαντωσκόπιο έβγαζε κάτι ήχους, περίεργους ηλεκτρονικούς, που για αυτόν τον λόγο ο Bix το χρησιμοποιούσε στα μιξαρίσματά του, όταν έδινε παράσταση. Όμως αυτό έκανε και κάτι άλλο, άλλαζε την σκέψη και τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Στην έκτη και τελική μετάδοση-λήψη, μπροστά σε κοινό, έγινε αυτό που περίμενε, όμως του στοίχισε...

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου