Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Yeok-rin/The Fatal Encounter (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

DVD, 135 λεπτά
Βαθμολογία: 6.8
Γλώσσες:Korean
Υπότιτλοι:  Ελληνικά
Σκηνοθέτης: Jae-Gyu Lee
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Action | Drama
ΕΙΔΟΣ : Action | Drama
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 30 April 2014 (South Korea)
Μουσική: Mowg


Περίληψη

1777 Δυναστεία Τσοσούν Ο Βασιλιάς Τζεονγκ Τζο έχει ανεβεί στον θρόνο μετά τον θάνατο του παππού του. Είναι περιτριγυρισμένος από εχθρούς που θέλουν τον θάνατο του. Η παράταξη Νορόν που υποστηρίζεται από την γιαγιά του Βασιλιά και τον στρατηγό Κου που ελέγχει όλο τον στρατό της χώρας, θέλουν να σκοτώσουν τον Τζεονγκ Τζο και να βάλουν στον θρόνο μια μαριονέτα που θα μπορούν να ελέγχουν. Εμπιστεύεται μόνο τον Ευνούχο του τον Σανγκ Τσεκ και τον Διοικητή της Φρουράς τον Χονγκ Κουκ Γιονγκ. Έξω από το παλάτι ο Ουλ Σου, εκπαιδεύτηκε ως ελιτ δολοφόνος από τον Γκουανγκ Μπε. Ο Γκουανγκ Μπε δίνει διαταγή στον Ουλ Σου να σκοτώσει τον Βασιλιά Τζεονγκ Τζο αλλιώς θα σκοτώσει την αγαπημένη του την Γολ Χιε...

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου