Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

How to Build a Better Boy (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Family | Sci-Fi
Πως να Φτιάξεις το Τέλειο Αγόρι
Η Γκάμπι (China Anne McClain) και η Μέι (Kelli Berglund) δεν ιδρώνουν καν με τον κύκλο μαθημάτων για επιστήμες σε προηγμένο επίπεδο και τα διαγωνίσματα μαθηματικών, αλλά το να συνηθίσουν στο περιβάλλον του σχολείου δεν είναι και τόσο εύκολο. Έτσι, χρησιμοποιώντας το λογισμικό σχεδίασης του πατέρα της Μέι (Roger Bart), τα κορίτσια καταπιάνονται με τη δημιουργία μιας έκδοσης υψηλής ευκρίνειας του εικονικού αγοριού της Μέι, του Άλμπερτ (Marshall Williams), ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα χαρίσματα που κάθε κορίτσι του γυμνασίου ονειρεύεται σε ένα αγόρι.Μόνο που.. τα κορίτσια θα δημιουργήσουν εκτός από το τέλειο αγόρι που ονειρεύεται η κάθε κοπέλα, αλλά και τον τελειότερο ρομποτικό στρατιώτη, μιας και ο πατέρας της Μέι εργάζεται για το στρατό και τα σχέδια που «έκλεψαν» τα κορίτσια αφορούσαν την κατασκευή ρομποτικών στρατιωτών.Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν οι ξένες μυστικές υπηρεσίες (παράλληλα με το στρατό των ΗΠΑ) προσπαθούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τον Άλμπερτ.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου