Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Youngistaan (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Χρονολογια:2014(Διαρκεια 124)
Γλωσσα:India
Υποτιτλοι: Ελληνικα
Σκηνοθεσία:Syed Ahmad Afzal
Ηθοποιοί:Jackky Bhagnani,Neha Sharma,Farooq Sheikh,Kayoze Irani
Υποθεση
Ο Abhimanyu Kaul - ένας νέος, ανεξάρτητος, Games Developer, που ζει στην Ιαπωνία και η αγάπη της ζωής του, η Anwita Chauhan - με μια σαμπάνια, παθιασμένη και γεμάτη ζωή.Ευτυχής και ικανοποιημένοι στη ζωή τους αντιμετωπίζουν μια δοκιμασία...όταν οι δεσμοί αίματος και η πίεση που γεννιέται στην οικογένεια του νεαρού Abhimanyu ανάμεσα στην αγάπη του για την Anwita και μια υπόσχεση στον πατέρα του που πεθαίνει, όντας πρωθυπουργό της Ινδίας. Δημόσιο πρόσωπο πια, απρόθυμα αποδέχεται να εκπροσωπήσει το κυβερνών κόμμα,  κατά τις επιθυμίες του και με κόστος της ιδιωτικής ζωής του  είναι ένα δίκοπο σπαθί που Abhimanyu πρέπει να βαδίσει.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου