Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Two Faces Of January (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Hossein Amini
ΣΕΝΑΡΙΟ : Hossein Amini (screenplay), Patricia Highsmith
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Oscar Isaac
ΕΙΔΟΣ : Thriller
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 19 June 2014 (Greece)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Deykalionas

Πίσω στο 1962 ο Chester MacFarland (Viggo Mortensen) και η σύζυγός του Colette (Dunst) είναι ένα πλούσιο ζευγάρι Αμερικανών που ταξιδεύουν για να γνωρίσουν την Ελλάδα. Όταν επισκέπτονται την Ακρόπολη γνωρίζουν τον Rydal (Oscar Isaac), έναν ξεναγό που όμως συνηθίζει να κάνει μικροαπάτες με θύματα ανυποψίαστους τουρίστες. Το ζευγάρι προσκαλεί τον Rydal για δείπνο και οι τρεις τους αρχίζουν να σχηματίζουν μια καλή παρέα. Μόνο που σύντομα θα αρχίσουν να ψάχνουν τρόπο να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς βρίσκονται μπλεγμένοι στη δολοφονία ενός αστυνομικού.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου