Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Monster High: Freaky Fusion (2014) Δείτε online δωρεάν

DVD, 73 λεπτά
ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ
 
Σκηνοθέτης: William Lau | Sylvain Blais
Συγγραφέας:  Keith Wagner
Παραγωγός:Margaret M. Dean | Audu Paden | Kyrsti Schwarz | David Voss
Είδος:Animation

Περίληψη

Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Φράνκι να ανακαλύψει παραπάνω στοιχεία για τις monster ρίζες της, εκείνη και οι φίλες της θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του Monster High™. Εκεί οι φίλες θα γνωρίσουν τον Σπάρκι, έναν μοναχικό έφηβο με την εμμονή να δημιουργήσει τη δική του μορφή ζωής. Όταν οι φίλες βρουν μια πειραματική πύλη για να γυρίσουν πίσω στο μέλλον, μπερδεύονται μεταξύ τους και δημιουργούν τέσσερα υβριδικά πλάσματα με κοινά χαρακτηριστικά τους μπλεγμένα μεταξύ τους. Τώρα, θα χρειαστεί η μία να συνεργαστεί με την άλλη για να ξεμπερδέψουν τα σώματά τους, αλλά και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από το ταξίδι και του Σπάρκι στο μέλλον, αφού τις ακολούθησε...

  Δείτε online δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου