Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Avis De Mistral (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Rose Bosch
ΣΕΝΑΡΙΟ : Rose Bosch
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Jean Reno, Anna Galiena, Chloé Jouannet
ΕΙΔΟΣ : Drama
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 24 July 2014 (Greece)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Calamity Jane

Η Lea, ο Adrien και ο μικρός τους αδερφός, ο γλυκύτατος και πανέξυπνος Theo, ο οποίος έχει γεννηθεί κωφάλαλος, νοιώθουν "καταδικασμένοι" όταν μαθαίνουν ότι θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα ερημικό χωριό της Προβηγκίας. Το διαζύγιο των γονιών τους και οι οικογενειακές αναταράξεις που έχουν προκύψει έχει επηρεάσει και τα ίδια τα παιδιά! Πάλι καλά που η οικογένεια του ξεροκέφαλου παππού Paul (Jean Reno) και της γιαγιάς, ειρηνοποιού, Irene (Anna Galiena), έχει φάει τις οικογενειακές αναταράξεις με το κουτάλι. Έχουν μάθει άλλωστε να ζουν μ' αυτές. Από την άλλη όμως ο Paul και η Irene θα συνειδητοποιήσουν ότι το να κουμαντάρεις και να ενθουσιάσεις τους σημερινούς εφήβους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου