Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Strain (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Όταν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο JFK με σφραγισμένες πόρτες και χωρίς φώτα, ο επιδημιολόγος Dr. Ephraim Goodweather, στέλνετε για να ερευνήσει το τι έχει συμβεί. Μέσα βρίσκει 200 πτώματα και 4 επιζώντες. Όταν όμως τα πτώματα αρχίζουν να εξαφανίζονται από το νεκροτομείο, ο επιδημιολόγος και μια μικρή ομάδα μάχονται όχι μόνο για να σώσουν τους αγαπημένους τους αλλά και ολόκληρη την πόλη από μια αρχαία απειλή για την ανθρωπότητα. Με μια λέξη βρικόλακες!!!

Η σειρά βασίζεται στα τρία βιβλία «Το ίχνος», «Η πτώση» και «Η αιώνια νύχτα» τα οποία φέρουν την υπογραφή του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και του Τσακ Χόγκαν.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 2014
Είδος Ταινίας: Δράμα, Τρόμου, Sci-Fi
Δημιουργός: Guillermo del Toro
Ηθοποιοί: John Hurt, Corey Stoll, Natalie Brown, Kevin Durand, Mia Maestro, Sean Astin, Leslie Hope, Robert Maillet, Miguel Gomez, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel 

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

1 ] 2 ] 3 ] 4 ] 5 ] 6 ] 7 ] 8 ] 9 ] 10 ] 11 ] 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου