Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Road To Paloma (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Jason Momoa
ΣΕΝΑΡΙΟ : Jason Momoa (story), Robert Homer MollohanΗΘΟΠΟΙΟΙ : Tye Alexander, Henree Alyse, Lisa BonetΠΡΕΜΙΕΡΑ : 12 April 2014 (USA)ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Kouna-Mouta, Pera - DotheO Robert Wolf, μετά και μία επίθεση που δέχεται το καταφύγιο Ινδιάνων στο οποίο μένει και ο ίδιος, και η μητέρα του βιάζεται και σκοτώνεται, ξεκινάει ένα ταξίδι προς τα βουνά Teton, όπου και θα σκορπίσει τις στάχτες της. Το ταξίδι όμως αυτό δεν είναι μόνο για να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του, αλλά και να πάρει εκδίκηση για τον χαμό της. Καθώς λοιπόν, προσπαθεί να ξεφύγει από το FBI, το οποίο τον καταδιώκει γιατί πήρε τον νόμο στα χέρια του, εκείνος συναντά τον Cash, έναν προσφάτων διαζευγμένο μουσικό, και το ταξίδι αποκτά συνεπιβάτη.



 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου