Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Mr. Peabody & Sherman (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο Κος Πίμποντι είναι το εξυπνότερο πλάσμα στον πλανήτη. Μόνο που είναι σκύλος. Όχι μόνο μιλάει, αλλά είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, διακεκριμένος επιστήμονας, ικανότατος εφευρέτης, κάτοχος νόμπελ και δύο φορές ολυμπιονίκης! Πέρα από όλα αυτά τα κατορθώματα ο Κος Πίμποντι έχει "υιοθετήσει" έναν άτακτο πιτσιρικά... τον Σέρμαν. Την πρώτη μέρα που ο Σέρμαν πηγαίνει στο σχολείο μπλέκει σε ένα άσχημο καβγά με μια συμμαθήτριά του, την Πένυ. Για να αφήσουν πίσω τους τον τσακωμό, οι οικογένειες αποφασίζουν η Πένυ να επισκεφτεί το σπίτι του Σέρμαν. Μόνο που εκείνος για να την εντυπωσιάσει αποφασίζει να της δείξει ένα μεγάλο μυστικό: τη χρονομηχανή που έχει δημιουργήσει ο Κος Πίμποντι, ονόματι Χρονοαυγό! Παίζοντας τα δύο παιδιά θα χαθούν σε ένα ταξίδι στο χρόνο, κινδυνεύοντας να φέρουν τα πάνω κάτω σε κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας Ιστορίας! Πριν συμβεί αυτό ο Κος Πίμποντι θα προσπαθήσει να τους σώσει, ταξιδεύοντας κι' αυτός στο χρόνο για να τους βρει.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου