Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Green Lantern: First Flight (2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Oταν ο πιλότος Hal Jordan πάρει ένα μυστιριώδες δαχτυλίδι απο ένα εξωγήινο θα μεταμορφωθεί σε Green Lantern,όμως για να καταφέρει να μπεί στο σώμα των υπερασπιστών του σύμπαντος θα χρειαστεί εκπαίδευση ,την οποία θα αναλάβει ο Sinestro...... Στο Green Lantern: First Flight ο Hal Jordan στρατολογείται από το Green Lantern Corps και τοποθετείται υπό την επίβλεψη του αξιοσέβαστου Sinestro. Ο γήινος ανακαλύπτει σύντομα ότι ο μέντοράς του είναι στην ουσία η κεντρική φιγούρα πάνω στην οποία στηρίζεται μια συνομωσία που απειλεί τη φιλοσοφία, τις παραδόσεις και την ιεραρχία ολόκληρου του Green Lantern Corps. Ο Hal θα πρέπει να τελειοποιήσει γρήγορα τις νέες του δυνάμεις και να πολεμήσει τους προδότες Lanterns στο εσωτερικό του Σώματος για να διατηρήσει την τάξη στο σύμπαν
Σκηνοθεσία: Lauren Montgomery
Σενάριο: Alan Burnett
Ηθοποιοί: Christopher Meloni, Victor Garber, Tricia Helfer, Michael Madsen
Πρεμιέρα (US): 28/04/09
Χώρα παραγωγής: USA

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου