Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Dancer in the Dark (2000) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Η Σέλμα, μια σχεδόν τυφλή Τσέχα μετανάστρια στις ΗΠΑ, συγκεντρώνει χρήματα για να εγχειρίσει το παιδί της που έχει την ίδια πάθηση στα μάτια, Κατηγορείται όμως για φόνο και καταδικάζεται σε θάνατο, απόφαση που αποδέχεται μοιρολατρικά, μια και τα χρήματα που απαιτούνται για την αναθεώρηση της δίκης προορίζονται για το παιδί της.
Μια ταινία έκπληξη από τον ιδιοφυή ημιπαράφρονα Λαρς Φον Τρίερ, που καταφέρνει να συγκεράσει πράγματα αντιφατικά μεταξύ τους. Το μιούζικαλ με το προλεταριακό φόντο, την μπρεχτική αποστασιοποίηση (μέσω πανέξυπνων ευρημάτων) με την αριστοτελική ταύτιση (ακολουθώντας τους κώδικες του μελοδράματος), την λαμπερή Μπιοργκ (που πραγματικά συγκλονίζει με την ερμηνεία της) με μια αντιχολιγουντιανή διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι μια ταινία που ξεπερνά κάθε κατηγοροποίηση και ταξινόμιση, η οποία βραβεύτηκε στις Κάννες με τον Χρυσό Φοίνικα.
Director:Lars Von Trier
Stars:Björk,Catherine Deneuve,David Morse

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου