Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Margaret (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

150 min  -  Drama  -  1 June 2012 (Italy)
Director:  Kenneth Lonergan
Writer:  Kenneth Lonergan
Stars:  Anna Paquin, Matt Damon, Mark Ruffalo
Η MARGARET εστιάζει την προσοχή της σε μια 17χρονη μαθητρια γυμνασίου στη Νέα Υόρκη, που αισθάνεται βέβαια ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά λάθος σε ένα τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή μιας γυναίκας. Στις προσπάθειές της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους συναντά εμπόδια σε κάθε της βήμα. Απογοητεύεται, κι αρχίζει να φέρεται βάναυσα συναισθηματικά στην οικογένειά της, τους φίλους, τους δασκάλους, και πάνω απ 'όλα, στον εαυτό της. Έρχεται αντιμέτωπη με το απροσδόκητο αλλά με μια βασική αλήθεια: ότι τα νεανικά ιδανικά της βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με την πραγματικότητα και τους συμβιβασμούς του κόσμου των ενηλίκων.


Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου