Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Firestorm (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Μια καταιγίδα έρχεται στην πόλη, και μαζί μ' αυτή πλησιάζει και ένα άλλο περιστατικό τόσο καταστροφικό που ορκίζεται να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι αγγίζει. Μια ομάδα από εποχικούς εγκληματίες που ο επικεφαλής τους είναι ο κακόφημος Ναμ (Hu Jun), βαριά οπλισμένοι πετυχαίνουν άλλη μια λεία και βίαια ληστεία ενός θωρακισμένου αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι την ώρα αιχμής.
Όποιος μπει στο δρόμο τους, δεν θα δείξουν κανένα έλεος. Γι' αυτό το λόγο η αστυνομία φτάνει στο σημείο να ντροπιάζεται και να ταπεινώνεται. Ένας θερμόαιμος αστυνομικός ο Λουί (Andy Lau), ο οποίος βρίσκεται στα ίχνη του Ναμ και της συμμορίας του είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σ' αυτή την τρέλα η οποία θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των αθώων ανθρώπων. Σύντομα όμως έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα όπου οι συνήθεις τακτικές της αστυνομίας είναι πολύ άκαρπες για να στείλει αυτούς τους ληστές πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το ακραίο έγκλημα απαιτεί και ακραία δικαιοσύνη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να υπερβεί και την ηθική του γραμμή. ο Του (Lam Ka Tung), ένας πρώην κατάδικος ο οποίος θέλει αφήσει πίσω το εγκληματικό του παρελθόν, προθυμοποιείται για να γίνει πληροφοριοδότης του Λουί σε αντάλλαγμα για μια νέα αρχή μαζί με την κοπέλα του την Μπινγκ (Yao Chen). Όμως ο ίδιος δεν ξέρει καλά καλά σε τι διαβολική κατάσταση μπλέκει τον εαυτό του.
Είδος Ταινίας :Action | Crime | Thriller
Χώρα Παραγωγής :China | Hong Kong
Γλώσσα : Mandarin | Cantonese
Σκηνοθεσία : Alan Yuen
Σενάριο : Alan Yuen
Ηθοποιοί :Chen Yao, Ka Tung Lam, Andy Lau

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου