Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

2046 (2004) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

129 min  -  Drama | Fantasy | Romance  - 19 Nov 2004 (Greece)
Director:  Kar Wai Wong
Writer:  Kar Wai Wong (screenplay)
Stars:  Tony Chiu Wai Leung, Ziyi Zhang, Faye Wong
Πρόκειται για την ιστορία ενός άντρα ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει την μεγάλη αγάπη του αλλά δεν ξεφεύγει ποτέ. Αυτή του την εμμονή/αγάπη αντιπροσωπεύει το 2046 , ο αριθμός του δωματίου που πέρασαν αμέτρητες ώρες μαζί, το δωμάτιο που έκρυβε την απαγορευμένη τους αγάπη ενώ παράλληλα προσπαθούσαν και οι ίδιοι να καταπιέσουν τα αισθήματα τους ο ένας για τον άλλο, αλλά δεν μπορούσαν. Ήταν μία αγάπη καταδικασμένη και από τότε ο ήρωας προσπαθεί να ξεφύγει, ο τρόπος ο οποίος όμως προσπαθεί να το κάνει αυτό μας αποδεικνύει το αντίθετο, ότι δηλαδή κάνει τα πάντα για να γυρίσει στο ίδιο συναίσθημα χωρίς όμως επιτυχία. Η κοπέλα του δωματίου 2046, το μυθιστόρημα το οποίο γράφει , όλα είναι μία προσπάθεια αναβίωσης του παρελθόντος , ένα τρένο που γυρίζει στα παλιά χωρίς όμως να έχει φύγει ποτέ ταξιδεύοντας στο μέλλον μόνο στην θεωρία. Παράλληλα θα συναντήσει ανθρώπους που βιώνουν το δικό τους 2046.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου