Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Long Men Fei Jia / The Flying Swords of Dragon Gate (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ως μία από τις πιο καθοριστικές ιστορίες του είδους wuxia, το έπος "Dragon Gate Inn" είναι ήδη η πηγή για δύο κλασικές ταινίες πολεμικών τεχνών. Εδώ ο θρυλικός σεναριογράφος / σκηνοθέτης / παραγωγός Tsui Hark επανέρχεται σ' αυτούς τους θρύλους με το "The Flying Swords of Dragon Gate" φέρνοντας νέους χαρακτήρες και αρχαίες συγκρούσεις στην επιφάνεια μέσα από το ζωντανό βάθος του 3D και την επική κλίμακα της εικόνας IMAX. Η ταινία διαδραματίζεται τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του αινιγματικού ξενοδόχου Jade και την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε το Inn. Ένα νέο Dragon Inn γεννιέται από τις στάχτες του, στελεχωμένο από μια συμμορία που λεηλατεί. Μεταμφιεσμένοι ως νομοταγείς πολίτες τη μέρα, χρησιμοποιούν την κάλυψη της νύχτας για να συμπεριφερθούν ως τυχοδιώκτες. Ο θρύλος λέει ότι το Dragon Inn είναι η τοποθεσία μιας χαμένης πόλης που θάφτηκε στην έρημο - μ' έναν θησαυρό κρυμμένο βαθιά εν μέσω διαφόρων δυναστειών.
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά
Παραγωγή: 2011
Είδος ταινίας: Δράση,Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Hark Tsui
Ηθοποιοί: Jet Li,Xun Zhou,Kun Chen

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου