Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Something's Gotta Give (2003) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας: Αισθηματική, Κομεντί
Σκηνοθεσία: Nancy Meyers
Σενάριο: Nancy Meyers
Ηθοποιοί: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Amanda Peet
Διάρκεια: 128'
Ο Χάρι Λάγκερ είναι ένας καλοδιατηρημένος 60άρης, υψηλόβαθμο στέλεχος στη μουσική βιομηχανία, με αστείρευτο πάθος για μικρές κοπέλες! Η πιο πρόσφατη κατάκτησή του είναι η νεαρή Μαρίν, με την οποία περνά μερικές μέρες, στο εξοχικό της μητέρας της, Έρικα.Τα πράγματα όμως, αρχίζουν να μπερδεύονται, όταν ο Χάρι παθαίνει ένα μικρό έμφραγμα και αναγκάζεται να παραμείνει εκεί, όπου αναλαμβάνουν να τον φροντίσουν ο νεαρός γιατρός του, μαζί με την Έρικα.Η κατάσταση μπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς η γοητευτική, ώριμη γυναίκα αποτελεί το "μήλον της έριδος" μεταξύ των δύο ανδρών...

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου