Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Rise of the Zombie (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Drama | Horror | Thriller  -  5 April 2013 (India) imdb: 4,7
Ο Neil Parker είναι ένας παθιασμένος φωτογράφος της άγριας φύσης που δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην άγρια φύση παρά στην ζωή του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τις σχέσεις του με τον πραγματικό κόσμο. Όταν εμφανίζεται μία φίλη στην ζωή του, ο ίδιος παραιτείται από την απομόνωση και τη φύση. Όμως, ένα τυχαίο περιστατικό τα αλλάζει όλα αυτά. Οι αλλαγές που έρχονται, φαίνεται να μπορεί να τις χειριστεί, κάποιες αλλαγές που φαίνεται να διώχνουν την ανθρωπιά του αλλαγές που δεν φαίνεται να μπορούν να ανακληθούν. Μετατρέπεται σε ένα τέρας που μοιάζει να αναδύεται από τα βάθη της απόγνωσης και της αγωνίας άψυχο, διεφθαρμένο και εκτός ελέγχου.






 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου