Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Paid in Full (2002) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο νεαρός Έις εργάζεται σε ένα καθαριστήριο, ενώ ο φίλος του Μιτς, όπως και ο φίλος της αδελφής του Κάλβιν, πωλούν και οι δύο ναρκωτικά στους δρόμους, κοροϊδεύοντάς τον, που προσπαθεί να κερδίσει τίμια τη ζωή του.Μια μέρα, ο Λούλου, ένας από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους εμπόρους ναρκωτικών ξεχνά στην τσέπη ενός παλτού, που δίνει για καθάρισμα, μια ποσότητα κοκαΐνης και ο Έις σπεύδει να του την επιστρέψει. Εκείνος τότε για να ανταμείψει την τιμιότητά του, του επιτρέπει να φυλά τα ναρκωτικά.Έτσι, όταν μάλιστα συλλαμβάνονται ο Κάλβιν και ο Μιτς, ο Έις παίρνει αβίαστα τη θέση τους και αρχίζει να εργάζεται για τον μεγαλέμπορο Λούλου, βγάζοντας τόσα λεφτά που ποτέ δε φανταζόταν στη ζωή του!Υπάρχουν όμως πολλοί, που ζηλεύουν την επιτυχία του, εποφθαλμιούν ότι έχει και δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα...
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Charles Stone III
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:Mekhi Phifer, Wood Harris, Chi McBride, Kevin Carroll.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDb:7

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου