Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Captain Phillips (2013) Δείτε online δωρεάν χωρίς ελληνικούς υπότιτλους

Όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Paul Greengrass, το 2009 το φορτηγό πλοίο MV Maersk Alabama έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό όταν το προσέγγισαν δύο ταχύπλοα σκάφη. Επρόκειτο για Σομαλούς πειρατές που κατέλαβαν το σκάφος, στην πρώτη πειρατεία εμπορικού σκάφους υπό Αμερικάνικη σημαία μετά από 200 χρόνια. Μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια από τη θητεία του καπετάνιου Richard Phillips στις ειδικές δυνάμεις, όμως τα αντανακλαστικά του θα λειτουργήσουν αμέσως. Θα κινηθεί αστραπιαία για να προφυλάξει το πλήρωμα, προσφέροντας τον εαυτό του ως όμηρο. Παράλληλα η αιχμή της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ, οι περίφημοι navy seals ετοιμάζονται να δώσουν λύση στην πειρατεία.
Ο υποψήφιος για Oscar σκηνοθέτης Paul Greengrass («United 93») έχει αδυναμία να μεταφέρει στον κινηματογράφο πραγματικές ιστορίες. Το «Captain Phillips» βασίζεται στο βιβλίο του Richard Phillips («A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea») με τον εμβληματικό Tom Hanks να αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο του καπετάνιου Phillips.
Επίσημη πρεμιέρα 11-10-2013
Παραγωγή: 2013
Είδος Ταινίας: Δράση, Βιογραφίες, Δράμα
Σκηνοθέτης: Paul Greengrass
Ηθοποιοί: Tom Hanks, Catherine Keener, Christopher StadulisCaptain Phillips (2013)
Δείτε online δωρεάν χωρίς ελληνικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου