Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Bounty Killer (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Action - 5 April 2013 (USA)
Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που οι εταιρίες ανέλαβαν τις παγκόσμιες κυβερνήσεις.Η δίψα τους για τη δύναμη και τα κέρδη οδήγησε στους εταιρικούς πολέμους με μοναδικά θύματα τους πολίτες.
Γεννημένο από την τέφρα, το Συμβούλιο των εννέα δημιουργεί νέους νόμους προκειμένου να φέρει την ανάπτυξη στο χάος που επικρατεί.Για να εκδικηθούν την απερίσκεπτη καταστροφή που προκάλεσαν οι εταιρίες διέταξαν το θάνατο των υπαλλήλων-εγληματιών.
Αυτό το ανέλαβαν οι Bounty Killers οι οποίοι μετατράπηκαν από "ερασιτεχνικούς" άγριους σε αιμοδιψείς δολοφόνους,συναγωνίζονται τώρα για τη καταμέτρηση θυμάτων, τη φήμη και έναν παχύ σωρό μετρητών.Τελειώνουν την πανούκλα της εταιρικής πλεονεξίας και βοηθάν τη κοινωνία να επανέλθει από τη καταστροφή.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου