Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Barbie Mariposa and the Fairy Princess (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Μπάρμπι Μαριπόζα και η νεραιδένια πριγκίπισσα
Σε αυτή την μαγική περιπέτεια η Μαριπόζα γίνεται Βασιλική Πρέσβειρα στο Φλατερφιλντ με αποστολή την ειρήνη μεταξύ της χώρας της και των Κρυστάλλινων Ξωτικών του Σιμερβέιλ. Κι ενώ η Μαριπόζα δεν κάνει καλή εντύπωση στον Βασιλιά, γίνεται καλή φίλη της ντροπαλής κόρης του, Πριγκίπισσας Κατάνια.
Εξαιτίας μιας μαρεξήγησης η Μαριπόζα αναγκάζεται να φύγει από την παραμυθένια χώρα αλλά αποφασίζει να επιστρέψει για να βοηθήσει την Πριγκίπισσα Κατάνια να αντιμετωπίσει μια ξαφνική επίθεση στη χώρα της από ένα σκοτεινό καταστροφικό πνεύμα.





Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου