Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Where Do We Go Now (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ηθοποιοί: Claude Baz Moussawbaa, Leyla Hakim, Nadine Labaki, Yvonne Maalouf
Βραβεία Κοινού στο Φεστιβάλ Τορόντο και Σαν Σεμπαστιάν 2011
Υπόθεση:
Στον δρόμο που οδηγεί από το νεκροταφείο στο χωριό, μια μεγάλη ουρά από μαυροφορεμένες γυναίκες προχωράνε κάτω από το κάμα του ήλιου, σφίγγοντας πάνω τους τις φωτογραφίες των συζύγων τους, των πατέρων τους ή των γιων τους. Μερικές φορούν μαντίλα, άλλες κρατάνε έναν σταυρό, όμως όλες τους μοιράζονται το ίδιο πένθος, συνέπεια ενός ολέθριου και άχρηστου πολέμου. Φτάνοντας στην είσοδο του νεκροταφείου, η πομπή χωρίζεται στα δύο: από τη μια οι μουσουλμάνες, από την άλλη οι χριστιανές. Με φόντο μια χώρα που σπαράσσεται από τον πόλεμο, παρακολουθούμε την ιστορία μιας ομάδας γυναικών από διαφορετικές θρησκείες που είναι αποφασισμένες να προστατέψουν την οικογένεια και το χωριό τους από τις εξωτερικές απειλές.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου