Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Tom and Jerrys Giant Adventure (2013) Δείτε online δωρεάν

Σε αυτή την ολοκαίνουργια ταινία, ο Τομ και ο Τζέρυ βρίσκονται ανάμεσα στα τελευταία ζώα της Βιβλιοχώρας, ένα θεματικό πάρκο εμπνευσμένο από τα παραμύθια ‘όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, εάν έχεις πίστη’.
Ο νεαρός Τζακ προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει το πάρκο από τα χέρια ενός άπληστου δισεκατομμυριούχου, στέλνοντας τους πιστούς του φίλους, γάτα και ποντίκι, να πουλήσουν την καλύτερή του αγελάδα για μερικούς σπόρους φασολιών!
Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ταξίδι με μια φασολιά σε μια μαγική χώρα, η οποία κυβερνάται από έναν απίστευτα κακό και πεινασμένο γίγαντα και κατοικείται από τα χαριτωμένα, μυθικά φιλαράκια, όπως τον Ντρούπυ και τον Σπάικ και ακόμη και από μια χρυσή χήνα!
Θα μπορέσουν ο Τομ και ο Τζέρυ να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την αιώνια διαμάχη, ώστε να σώσουν την Βιβλιοχώρα;
Δεν χρειάζεται να ευχηθείς στα αστέρια.
Ακολούθησε τον Τομ και τον Τζέρυ σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια και θα έχεις την απάντηση!
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Δείτε online δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου