Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Wee Man (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Blackhill 1970, Γλασκώβη:
Ο 11χρονος Paul Ferris έμαθε γρήγορα ότι η ζωή στο δρόμο είναι σκληρή.
Η φτώχεια γεννάει η διαφθορά, το έγκλημα, τη βία και τον εκφοβισμό.
Μεγαλώνοντας βυθισμένος σε μια κουλτούρα εγκλήματος ο Ferris πάρα πολλές φορές βασανίζεται από έναν της συμμορίας της γειτονιάς και τα αδέλφια που του έχουν κάνει την παιδική ηλικία του ήταν κόλαση.
Τώρα, στο τέλος της εφηβείας του, παρά τις συμβουλές του πατέρα του και γνωρίζοντας ότι η αστυνομία και η επιβολή του νόμου δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν, αποφασίζει να αναλάβει και να εκδικηθει τους βασανιστές του.
Κατά συνέπεια αφου προσέλκυει την φήμη του στον δρόμο, ο Ferris ζητείται να εργαστει από τον «Νονός» της κοινότητας Glaswegian γκάνγκστερ Arthur Thompson Snr.
Και πάλι αγνοώντας τις συμβουλές του πατέρα του, αρχίζει να εργάζεται για το αφεντικό συμμοριών Καθ 'όλη τη δεκαετία του '80 και του '90.
Είδος ταινίας: Drama
Ηθοποιοί: Bhrina Bache, Patrick Bergin, Hannah Blamires

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου