Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Nutcracker (2010) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Σκηνοθεσία: Andrey Konchalovskiy
Σενάριο: Andrey Konchalovskiy, Chris Solimine
Ηθοποιοί: Elle Fanning, Nathan Lane, John Turturro, Frances de la Tour
Διάρκεια: 108'

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στη Βιέννη, γύρω στο 1920. Η Μαίρη, ένα μικρό κορίτσι, περνά δύσκολα Χριστούγεννα, μέχρι που ο θείος της φτάνει στο σπίτι, με ένα μαγικό δώρο: Έναν ξύλινο καρυοθραύστη που έχει τη μορφή ενός μικρού στρατιώτη. Ο θείος της, της εκμυστηρεύεται ότι αν ένα παιδί,την παραμονή των Χριστουγέννων, πιστέψει ότι τα όνειρα του μπορούν να πραγματοποιηθούν, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Έτσι, αργότερα - και ενώ όλοι έχουν αποκοιμηθεί - ο νέος φίλος της Μαίρης, με μαγικό τρόπο, ζωντανεύει και τη συντροφεύει σε μια μοναδική περιπέτεια που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου