Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Headless Woman (2008) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

(La Mujer Sin Cabeza)
Σκηνοθεσία: Lucrecia Martel
Σενάριο: Lucrecia Martel
Πρωταγωνιστές María Onetto, Claudia Cantero, César Bordón, Daniel Genoud
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μια εύπορη μεσήλικη γυναίκα (Μαρία Ονέτο) αποσπάται οδηγώντας μόνη σε έναν χωματόδρομο και χτυπάει κάτι ή κάποιον με το αυτοκίνητό της.
Στις μέρες που ακολουθούν μετά από το ατυχές γεγονός, η γυναίκα νοιώθει μπερδεμένη και συναισθηματικά αποκομμένη από τον περίγυρό της αλλά και από όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η ιδέα ότι έχει σκοτώσει κάποιον της έχει γίνει εμμονή.
Η αστυνομία διαβεβαιώνει πως δεν συνέβη κανένα ατύχημα στην περιοχή και σύντομα όλα επιστρέφουν στην κανονική τους ροή, μέχρι την στιγμή που μια τρομακτική ανακάλυψη ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου