Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Princess Protection Program ( 2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ηθοποιοί: Demi Lovato, Selena Gomez, Nicholas BraunPrincess Protection Program ( 2009)
Τα πάνω κάτω έρχονται στην ζωή της Κάρτερ όταν ο πατέρας της, ο Ταγ/ρχης Μέισον του προγράμματος προστασίας πριγκιπισσών [μια μυστική οργάνωση που βοηθάει πριγκίπισσες] φέρνει την πριγκίπισσα Ροζαλίντα να μείνει μαζί τους. Η χώρα της Ροζαλίντας έπεσε στα χέρια ενός δικτάτορα, ο οποίος θα την κυνηγήσει μιας και είναι η μοναδική κληρονόμος του θρόνου. Θα πρέπει τώρα να μάθει να συμπεριφέρεται όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της. Σ’αυτό θα την βοηθήσει η Καρτερ άλλα δεν θα είναι καθόλου εύκολο να αποτάξει η Ροζαλίντα τους βασιλικούς της τρόπους.




Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου