Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Scooby Doo in Where's My Mummy? (2005) GR AUDIO Δείτε online δωρεάν

Aρχαιολόγος στο επάγγελμα και δαιμόνια ιδιωτική ντετέκτιβ, η Βίλμα βρίσκεται στην Αίγυπτο για την επίσημη τελετή της αποκαθήλωσης της Σφίγγας, ενός μυθικού πλάσματος με κεφάλι άνδρα και σώμα λιονταριού, μόνο που ξαφνικά ανακαλύπτει τον τάφο της βασίλισσας Κλεοπάτρας! Όμως δώστε προσοχή στην κατάρα του Φαραώ: «Ο Νείλος θα στερέψει, η έρημος θα κατακλύσει τα πάντα και όσοι τολμήσουν να ανοίξουν τον τάφο θα μεταμορφωθούν σε... πέτρα!».Βέβαια αυτές οι φήμες δεν είναι αρκετές για να εμποδίσουν τον Σκούμπι Ντου και τα μέλη της εταιρίας «Μυστήριο Α.Ε.» να μπουν στον τάφο και να ανακαλύψουν ένα τρομακτικό μυστικό... έναν στρατό καταραμένων νεκρών! Έτσι, βολευτείτε όσο πιο αναπαυτικά γίνεται στον δικό σας... θάλαμο και απολαύστε την πιο συναρπαστική περιπέτεια με ήρωα τον δαιμόνιο σκύλο!


Δείτε online δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου