Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Lars and the Real Girl (2007) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο Λαρς έχασε τους γονείς του όταν ήταν μικρός και, έκτοτε, έγινε κλειστός και ντροπαλός.
Μια μέρα, ένας συνάδελφός του τον ενημερώνει για το site "Real Girl", στο οποίο μπορεί κάποιος να παραγγείλει φουσκωτές κούκλες σε κανονικό μέγεθος.
Μια εβδομάδα αργότερα, ο Λαρς εμφανίζεται σε ένα οικογενειακό δείπνο με μια τέτοια κούκλα, την οποία συστήνει σε όλους ως Μπιάνκα και τους ανακοινώνει ότι είναι η μνηστή του.
Η οικογένειά του τρομοκρατείται και σπεύδουν να τον πάνε σε ψυχίατρο, μόνο που η συμβουλή του ειδικού είναι να παριστάνουν όλοι ότι η ιδιοτροπία αυτή είναι απόλυτα φυσιολογική.
Και έτσι πράττουν.
Η Μπιάνκα γίνεται, σταδιακά, μέλος της κοινότητας που κατοικεί ο Λαρς και ο κόσμος την αντιμετωπίζει σαν πραγματική κοπέλα.
Σύντομα, πιάνει δουλειά σε τοπικό κατάστημα, γίνεται εθελόντρια στο νοσοκομείο και όλοι συνειδητοποιούν ότι η παρουσία της έχει θετική επιρροή στην καθημερινότητά τους.
Είδος ταινίας: Comedy, Drama
Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου