Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Vegas Vacation (1997) - ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΘΗΡΙΟΤΡΟΦΕΙΟ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Stephen Kessler
ΣΕΝΑΡΙΟ: Elisa Bell,  Bob Ducsay,
ΠΑΙΖΟΥΝ: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Randy Quaid, Ethan Embry, Marisol Nichols
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 93'
Η πιο αστεία οικογένεια της Αμερικής επιστρέφει δριμύτερη.Όταν ο Κλαρκ Γκρίσγουολντ βάλει κάτι στο μυαλό του τίποτα δεν τονσταματά!Αυτή τη φορά αποφασίζει να πάνε οικογενειακώς διακοπές στην πρωτεύουσα του τζόγου και του κεφιού το Λας Βέγκας!Μαζί με την εντυπωσιακή γυναίκα του Έλεν τα δύο ανυπόφορα παιδιά του-που λατρεύουν τη διασκέδαση και το ξενύχτι,αρκεί να μην είναι μαζί με τους γονείς τους-και τον απολαυστικό,όσο και το ρυπαρό ξάδελφο Έντυ φθάνουν στη πόλη των ονείρων τους έτοιμοι να ποντάρουν,να ερωτευθούν,να διασκεδάσουν.Ο Κλάρκ Γκρίσγουολντ όμως καλό είναι να'χει συνεχώς τον νου του στη γυναίκα του αλλά και το πορτοφόλι του!!!

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου