Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

SEPARATION 2013 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Σκηνοθεσία: Greg White
Σενάριο: Greg White
Ηθοποιοί: Sarah Manninen, Peter Stebbings, Dmitry Chepovetsky
Είδος: Thriller
Πρεμιέρα: 15 April 2013 (Canada)
Yπότιτλοι: Eλληνικοί Ενσωματωμένοι
Απόδοση Διαλόγων Εξ Ακοής
Μorgan La Fey ~ adespoti
H Λιζ (Sarah Mannien) και ο Τζακ (Peter Stebbings), είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι στην κόψη του ξυραφιού. Μετακομίζουν σε ένα υπέροχο σπίτι στην άκρη της λίμνης σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Hemlock . Ένα μικρό κορίτσι κάνει ποδήλατο στον επαρχιακό δρόμο ξένοιαστο, είναι μια όμορφη σκηνή αλλά αυτή η γαλήνη είναι πραγματική;
Ξεκινάει μια διαστροφή εκ μέρους του θεατή ανάμεσα σε αυτό που φαίνεται και στο τι μπορεί να συμβαίνει και τι πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Βλέπουμε το κορίτσι να πηγαίνει στο σπίτι της Λιζ κα του Τζακ, αλλά με ποιο σκοπό;

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου