Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ / La Migliore Offerta 2013 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Director: Giuseppe Tornatore
Writer: Giuseppe Tornatore
Stars: Jim Sturgess, Geoffrey Rush, Donald Sutherland

Ο Geoffrey Rush υποδύεται στο φιλμ τον Virgil Oldman, έναν 60άρη ιδιόρρυθμο-εκκεντρικό, έμπειρο εκτιμητή έργων τέχνης και δημοπράτη, διεθνούς φήμης και αναγνωρισμένο σ' όλο τον κόσμο, που μπορεί να αναγνωρίζει με ακρίβεια την αξία και την ομορφιά των αντικείμενων, αλλά όχι τόσο αυτή των ανθρώπων. Διάγει μια ζωή πολυτελή όσο και μοναχική, θαυμάζοντας τις γυναίκες από μακριά, αφού δεν είχε ποτέ του μια ρομαντική σχέση! Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που θα αναλάβει να εκτιμήσει την συλλογή έργων τέχνης που ανήκει σε μια νεαρή μυστηριώδη γυναίκα, κληρονόμο μιας υπέροχης βίλας με αμέτρητους πίνακες, έπιπλα και γενικότερα έργα τέχνης πολύ μεγάλης αξίας! Το ονομά της είναι Claire Ibetson και η επιμονή της στο να μην παρουσιάζεται σε καμία συνάντηση με τον δημοπράτη, παρά μόνο τηλεφωνικώς, σύντομα θα παθιάσει τον Virgil τόσο πολύ μαζί της, κάνοντάς τον να θελήσει πάση θυσία να δει ο ίδιος από κοντά την κληρονόμο με την μυστηριώδη παρουσία! Θα είναι η αρχή μιας περιπέτειας που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του και μέσα από την οποία το μόνιμο ερώτημα θα είναι αν τα φαινόμενα όντως απατούν ή μήπως όχι;
Η ταινία La migliore offerta (Η Καλύτερη Προσφορά)προβάλλεται στην Ιταλία από τις αρχές του 2013 και θεωρήθηκε κατευθείαν από
την πλειοψηφία των κριτικών ως η καλύτερη του Τζουζέπε Τορνατόρε, αναγνωρίζοντάς της ένα πάντρεμα στοιχείων (μυστηρίου, θρίλερ και αισθηματικού)στα οποία συνηθίζε να αρέσκεται ο σκηνοθέτης και σε προηγούμενές του ταινίες, που όμως εδώ αυτήν την φορά συνδυάζονται και λειτουργούν ομολογουμένως τόσο επιτυχώς, όσο ποτέ άλλοτε, αποδίδοντας τελικώς ένα αποτέλεσμα σχεδόν τέλειο, γεμάτο συνεχείς ανατροπές καθ' όλη την διάρκεια της ταινίας!
Εχοντας κόψει ήδη τετρακόσιες χιλιάδες εισιτήρια τις πρώτες έξι μέρες της προβολής του στην Ιταλία, το «The Best Offer», έδειξε τις προθέσεις του εξαρχής, ξεκινώντας την ξέφρενη πορεία του με τεράστια φόρα, κάνοντας από την πρώτη μέρα κιόλας διπλάσιες εισπράξεις απ΄ όσα η μέχρι τώρα πιο εμπορική ταινία του Τορνατόρε «Baaria». Έγινε λόγος ευθύς αμέσως για πολύ μεγαλύτερη επιτυχία ακόμα κι από το "Σινεμά, ο Παράδεισος" (1988), το οποίο γεγονός επαληθεύτηκε πολύ γρήγορα!

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου