Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Come Out and Play 2012 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Σκηνοθεσία: Makinov
Σενάριο: Makinov, Juan José Plans
Ηθοποιοί: Daniel Giménez Cacho, Ebon Moss-Bachrach, Vinessa Shaw
Πρεμιέρα (US): 21/03/13
Είδος ταινίας: Horror
Χώρα παραγωγής: Mexico
Βαθμολογία: 4.6/10 (618)
Υπόθεση:
Ένα ευτυχισμένο νεαρό ζευγάρι που περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ταξιδεύουν στο Μεξικό για μια ρομαντική απόδραση. Στην αρχή όλα μοιάζουν ειδυλλιακά στην μικρή πόλη όπου καταφτάνουν, αλλά καθώς περιφέρονται στα δρομάκια βλέπουν ότι δεν υπάρχει κανείς. Όλα είναι εγκαταλελειμμένα: το ξενοδοχείο άδειο, το ραδιόφωνο εκπέμπει μονάχα ένα ενοχλητικό σήμα, ενώ υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Ακόμα χειρότερα, υπάρχουν παιδιά που γελούν στους δρόμους, απλά κανένας ενήλικας. Όταν εμφανίζεται ένας γέρος άντρας, δολοφονείται βάναυσα από τα παιδιά. Από αυτή τη στιγμή, η ημέρα του παραδείσου γίνεται ημέρα επιβίωσης.
Προσοχή στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “skip ad” πάνω και δεξιά

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου