Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Augustine 2012 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Δράμα
Σκηνοθεσία: Alice Winocour
Σενάριο: Alice Winocour
Παίζουν: Vincent Lindon, Soko, Chiara Mastroianni
Ελληνικοι υποτιτλοι
Υπόθεση:
Εποχή της Μπελ-Επόκ.
Η 19χρονη Ογκουστίν είναι υπηρέτρια σε πλούσιο σπίτι του Παρισιού και παθαίνει νευρικό κλονισμό κατά το σερβίρισμα ενός δείπνου.
Την πηγαίνουν άμεσα στο ψυχιατρείο Πιτιέ-Σαλπερτιέρ, όπου εκεί οι γυναίκες τυγχάνουν της «παραδοσιακής» διάγνωσης της υστερίας.
Όταν η Ογκουστίν παθαίνει νέο κλονισμό, τραβάει την προσοχή του Δρ Σαρκό, ο οποίος την υποβάλει σε νευρολογικά πειράματα, συμπεριλαμβανομένου του υπνωτισμού.
Σύντομα, η σχέση ασθενή και γιατρού αρχίζει να γίνεται πολύ στενή κι ο γιατρός βλέπει πλέον στην Ογκουστίν μια γυναίκα με χαρίσματα κι ομορφιά.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου