Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Stealing Candy 2002 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Mark L. Lester
Σενάριο: Dana Dubovsky (story), Randall Frakes (screenplay)
Ηθοποιοί: Daniel Baldwin, Coolio, Alex McArthur, Jenya Lano
Ελληνικοι υποτιτλοι
Υπόθεση:
Η Κάντι Τάιλερ είναι η πιο διάσημη πρωταγωνίστρια ταινιών θρίλερ, με ένα ένθερμο «φαν κλαμπ» θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.
Από την άλλη, ο Φρεντ, ένας μικροαπατεώνας που μόλις αποφυλακίστηκε, και θέλει να «πιάσει την καλή», έχει κάνει εκτεταμένες έρευνες πάνω στο σεξ μέσω διαδικτύου, διαπιστώνοντας πως πολλοί έχουν πλουτίσει υπέρμετρα, με το «εμπόριο σάρκας» στον Κυβερνοχώρο!
Θέλοντας λοιπόν να επωφεληθεί και αυτός, καταστρώνει το «τέλειο» έγκλημα!
Μια… απαγωγή!
Το σχέδιό του είναι απλό:
θα απαγάγει την αισθησιακή Κάντι και θα την οδηγήσει σε μια απομονωμένη καλύβα, όπου θα ην αναγκάσει να κάνει… σεξ, ζωντανά στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα οι φανατικοί θαυμαστές της να μη διστάσουν να πληρώσουν μια… περιουσία, προκειμένου να την δουν!

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου